Examenchiro

Pinkels

Beste pinkels en pinkelouders

Via deze weg willen we jullie de chiroplanning voor mei en juni 2018 voorstellen.

Zondag 13 mei: we gaan naar de kinderboerderij! Daarom willen wij vragen om uw pinkel om 14u af te zetten in de Schoolhoeve De Campagne (Gijzelstraat 14, 9031 Drongen) in plaats van op onze chiroterreinen zoals gewoonlijk. Om 17u zal ons bezoek aan de dieren van de boerderij voorbij zijn en verwachten we jullie terug in de Campagne.

Het schooljaar zit er bijna op dus dat betekent ook dat de examenperiode er zit aan te komen. Daarom zal vanaf eind mei de chiro op zondag vervangen worden door examenchiro op vrijdagavond.

Vrijdag 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni: examenchiro van 17u tot 19u

Zondag 1 juli: als laatste chiroacticiteit voor de bivak staat een uitstap naar de zee gepland.

Vergeet ook zeker niet in te schrijven voor ons supertoffe kamp dat onvergetelijk wordt!

Vele chirogroetjes
Jullie pinkelleiding
Sander, Glenn, Helena, Lotte, EmmieSpeelclubs
Beste ouders,

Deze zondag gaan we samen met de pinkels naar de kinderboerderij van 14u tot 17u. We zouden willen vragen jullie kinderen naar daar te voeren en terug op te halen.
Vanaf 18/05 tot 22/06 is het terug elke vrijdag examen chiro van 18u tot 20u.Rakwi's
Beste ouders,

Binnenkort is het helaas weer zover, de leiding moet terug aan de examens beginnen en dus ook op zondag in de studieboeken duiken. Maar niet getreurd, wij geven de hele examenperiode op vrijdagavond examenchiro!

De examenchiro bij de rakwi’s gaat telkens door op vrijdagavond van 19u tot 21u vanaf 18 mei tot en met vrijdag 22 juni.

Vrijdag 22 juni is de laatste rakwi-activiteit voor het chirokamp, dus dan doen we iets speciaals! Uw kind moet dan nog niet gegeten hebben voor hij/zij naar de chiro komt.

Zondag 1 juli gaan we dan met de hele chiro een dagje naar zee, en op 11 juli vertrekken we dan eindelijk op chirokamp!

PS: de deadline om je kind in te schrijven voor het sowieso supertoffe chirokamp, is 21 juni, verlies deze datum dus niet uit het oog. Details hierover zijn te vinden op onze website (www.chirotiejamo.be).

Tot zondag!

Groetjes

De rakwi-leiding
Isa, Judith, Lore, Noémie en Emiel


Tito's
Hoi hoi supercoole tito’s en lieve ouders

Aangezien de toffe examenperiode er weer eens aan komt, is de befaamde ‘examenchiro’ weer in het land! Dit betekent dus dat er op zondag geen Chiro meer wordt gegeven, maar in plaats daarvan doen we iets ontspannend op zaterdagavond!

Met dit briefje willen we dus graag enkele belangrijke data voor de komende weken meedelen:

Zondag 13/05: De laatste keer ‘normale’ Chirowerking van dit semester, we verwachten jullie dus allemaal om 14u op de Chiro terreinen!
Zaterdag 19/05 van 19u-21u: Allemaal welkom op de Chiro voor een supertoffe avondactiviteit!
Zaterdag 26/05 van 19u-21u: Allemaal welkom op de Chiro voor een supertoffe aavondactiviteit!
Zaterdag 02/06 van 19u-21u: Allemaal welkom op de Chiro voor een supertoffe avondactiviteit!
Zaterdag 09/06 van 19u-21u: Allemaal welkom op de Chiro voor een supertoffe avondactiviteit!
Zaterdag 16/06 van 19u-21u: Allemaal welkom op de Chiro voor een supertoffe avondactiviteit!
Zaterdag 23/06 van 19u-21u: Allemaal welkom op de Chiro voor een extra speciale activiteit om de laatste keer examenchiro te vieren en samen uit te kijken naar chirokamp!

Zondag 01/07 gaan we met iedereen naar de zee, wat dus betekent dat er op zaterdag 30 juni GEEN examenchiro wordt gegeven! Over de zee uitstap volgt later nog meer informatie  .
Vergeet zeker ook niet om af en toe eens de befaamde Tito instagram te bekijken, daar kan je soms extra informatie over de examenchiro vinden.

Verder nog vragen? Mail naar tito@chirotiejamo.be, bel naar 0497/839758 (gsm Fran), 0478/135747 (gsm Lisa), 0489/369711 (gsm Willem) of 0495/278789 (gsm Vincent), spreek ons aan of plan een huisbezoek!

Hopelijk tot dan, wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in!
Fran, Lisa, Willen & Vincent.Keti's

Beste keti-ouders

Na de laatste keer 'gewone' chirowerking op zondagnamiddag 13 mei, zal de activiteit voor de keti's vanaf de week erop telkens plaatsvinden op zaterdagavond van 20u tot 22u.

We hopen de keti's talijk te verwelkomen, in rechte lijn naar het kamp!

Groetjes
Hannah, Kilyan, Kwinten