Kinderfuif!

Graag herinneren we jullie er aan dat er op zondag 30 oktober uitzonderlijk geen chiro zal zijn, maar dat wij op zaterdagavond 29 oktober van 18u tot 20u een superleuke kinderfuif organiseren!
Voor €5 per kind worden twee drankjes, een zakje chips, een springkasteel, muziek en bijhorende muzikale spelletjes voorzien! Dit alles vindt plaats in het Parochiaal Centrum, maar de ingang zal via onze gebruikelijke chiroterreinen zijn. Bovendien zijn niet alleen kinderen van harte welkom, maar ook de ouders mogen gerust blijven en genieten van een (of meerdere) drankje(s) aan onze bar! Wees dus allemaal van harte welkom.

Voor onze chirofuif Equinox die dezelfde avond plaatsvindt vanaf 22u, zijn we nog op zoek naar helpende handen van ouders. Vele handen maken immers licht werk, en dat is zeker van toepassing bij zo'n groot evenement. Als er enkele vrijwilligers zijn die ons zouden willen ondersteunen bij de vestiaire, de straatwacht, het frietkot, de bar of de opkuis, zou dat fantastisch zijn! Je mag dit melden met een mailtje naar simon@chirotiejamo.be.

Alvast hartelijk bedankt en graag tot volgende week!

Veel chirogroeten,

De leidingsploeg!