Inschrijving

Inschrijvingsmogelijkheden

Online

U kan online inschrijven door hieronder op de knop "online inschrijven" te klikken. Hierdoor komt u terecht op de pagina met onze inschrijvingsmodule die volledig ingevuld moet worden.
Gelieve binnen de 7 dagen na het invullen van dit formulier ook het correcte bedrag over te maken op onze bankrekening (hieronder terug te vinden) of tijdens de eerstvolgende Chiro-activiteit aan één van onze leiders/leidsters te bezorgen (in een gesloten enveloppe).

Schriftelijk

Indien u wenst in te schrijven via de schriftelijke procedure, klikt u op de knop "inschrijven op papier". U zal doorverwezen worden naar een pagina waarop twee bestanden te vinden zijn, het inschrijvingsformulier en de medische fiche. Deze moet men volledig invullen en kan men erna afgeven aan één van onze leiders/leidsters tijdens de eerstvolgende Chiro-activiteit, samen met het inschrijvingsgeld in een gesloten enveloppe (indien u verkiest om contant te betalen i.p.v. overschrijving).

Online


U kunt online het inschrijvingsformulier en de medische fiche invullen aan de hand van ons eigen inschrijvingsmodule. Klik hieronder om online in te schrijven!

Online inschrijven

Schriftelijk


Wenst u toch om dit inschrijvingsformulier en de medische fiche op papier in te vullen, dan kan dit! Klik hieronder om doorverwezen te worden naar de benodigde bestanden!

Inschrijven op papier

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €45 per Chirolid voor een geheel werkjaar.

Waar voor mijn geld?

Van de €45 lidgeld gaat €20 naar de ongevalsverzekering, €20 naar vieruurtjes en €5 naar materiaal dat aangekocht wordt voor activiteiten.

Mutualiteit

Enkele ziektekassen betalen een deel van het inschrijvingsgeld voor jeugdbewegingen terug. Informeer u hiervoor bij uw mutualiteit; geef het eventuele document voor of na de chirowerking op zondag aan de groepsleiding en zij bezorgen het u ondertekend terug.

Prijs

Hieronder een tabel met de berekening voor het lidgeld:

Aantal kinderen Bedrag
1 kind €45
2 kinderen €90
3 kinderen €135
4 kinderen €180

Rekeningsnummer

Op zoek naar ons rekeningnummer?

IBAN: BE66 8508 3292 4143
BIC: SPAA BE 22