Startdag 5 oktober

Een nieuw Chirojaar betekent ook een feestelijke startdag! Op ZATERDAG 5 oktober nodigen we jullie uit om samen met het hele gezin te genieten van een overheerlijke (vegetarische) spaghettimaaltijd (à volonté), gevolgd door een gezellige sneukeltocht. Dit is bovendien een ideaal moment om de leiding beter te leren kennen en bij te praten met de andere ouders😊.

Dit jaar vindt onze startdag plaats in Landgoed De Campagne, Drongen. Vanaf 12u30 kunnen jullie aanschuiven voor het eten en drankjes zijn verkrijgbaar tot 20u. De sneukeltocht gaat van start om 15u.

Wil je hier graag bij zijn? Schrijf ja dan in vóór woensdag 2 oktober via volgende link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdAJZdCvAKsYu…/viewform

Prijzen:
– Kinderen (-12j): €12
– Volwassenen: €16

Betalen kan bij aankomst met cash of met Payconiq, maar bij voorkeur op voorhand via overschrijving naar BE05 9734 6621 5275. Vermeld daarbij zeker de naam en het aantal personen waarvoor je inschrijft.

Indien je er niet bij kan zijn, is het mogelijk om enkel saus te bestellen en af te halen op 5 oktober tussen 11u en 17u. Vul in het inschrijfformulier het gewenste afhaaltijdstip en het aantal liter saus in. De prijs bedraagt €10 per liter, te betalen via overschrijving of ter plaatse (cash of Payconiq).

Om de middag af te sluiten zal er ook een heerlijk dessertbuffet aanwezig zijn!

Hierna is er nog een super toffe sneukeltocht (start: 15u-15u30)! Dit jaar een wandeling in een nog mooiere en groenere omgeving, namelijk de Vinderhoutse bossen en kinderboerderij. De wandeling gebeurt in gemixte groepen van zowel kinderen als volwassenen, de groepen worden ter plaatse samengesteld. Tijdens de sneukeltocht zijn er verschillende activiteiten en spelletjes voorzien, en uiteraard enkele hapjes en drankjes. 
Deelname aan de sneukeltocht kost slechts 5 euro per persoon. 

Tot dan!